• Zagrađe 21, 22000 Šibenik - Hrvatska
  • +385 (0)99 445 9011
  • castrum@castrumsibenik.hr
  • RADNO VRIJEME
    • EnglishHrvatski

TVRĐAVA SV. MIHOVILA (klikni za detaljnije)

MJESEC DANI SATI
Ožujak - Listopad svaki dan od 8:30 do 19 sati
Travanj – Svibanj svaki dan od 9 do 20 sati
Lipanj - Rujan svaki dan od 8:30 do 20 sati
Studeni - Veljača svaki dan osim blagdanom od 9 do 16 sati

CASTRUM COFFEE & MORE

MJESEC DANI SATI
Travanj - Svibanj svaki dan od 10 do 18 sati
Lipanj - Rujan svaki dan od 8 do 21 sat
Srpanj - Kolovoz svaki dan od 8 do 22 sata

Izjava o povjerljivosti

Trgovačko društvo Castrum d.o.o sa sjedištem u Lozovcu, Gulini 78, Republika Hrvatska, (u daljnjem tekstu Castrum), prilikom poslovanja koristi sljedeće politike zaštite privatnosti.
Ukoliko ste naš korisnik usluga ili ćete to tek postati, ovime se u potpunosti slažete i prihvaćate sve navedene stavke naših politika o zaštiti privatnosti.
Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na Internet stranici www.castrumsibenik.hr i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka Castrum.

Castrum kao pružatelj usluga Internetske stranice www.castrumsibenik.hr pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti korisnika.
Upućuju se Krajnji korisnici da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koje informacije Castrum prikuplja i kako ih koristi.
Krajnji korisnik koji ima bilo kakvih pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu zop@castrum.hr

Upućuju se Krajnji korisnici da pažljivo pročitaju ovu izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, Krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe www.castrumsibenik.hr internetske stranice.

Ukoliko se Krajnji korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Krajnjeg korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu www.castrumsibenik.hr
Ovu izjavu o povjerljivosti podataka Castrum može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave o povjerljivosti podataka u dijelu “Privatnost podataka” na Internet stranici. Izmjene izjave o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici www.castrumsibenik.hr

Svaki Krajnji korisnik sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavak uporabe ove Internetske stranice od strane Krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da Krajnji korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti podataka.

Castrum prikuplja informacije koje identificiraju specifičnog Krajnjeg korisnika. Kada se Krajnji korisnik uključi u određene aktivnosti na www.castrumsibenik.hr internetskoj stranici, kao što su otvaranje korisničkog računa, naručivanje proizvoda ili usluga, ispunjavanje anketa, objavljivanje komentara, slanje povratnih informacija i sl., Castrum može od Krajnjeg Korisnika zatražiti pružanje određenih informacija o sebi kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj i datum rođenja, informacije o broju vaše kreditne kartice, datum valjanosti, kod za autorizaciju te druge s tim povezane informacije Uključivanje u Identifikacijske aktivnosti i davanje osobnih podataka je odluka Krajnjeg korisnika. Ako Krajnji korisnik ne pruži te obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost.

Castrum neće dijeliti osobne podatke Krajnjeg korisnika s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u slijedećoj točki i u situaciji kada to pozitivni propisi zahtijevaju.
Osobne podatke će Castrum koristiti za slanje i distribuciju administrativnih i promocijskih e-mail poruka, analizu podataka, obradu plaćanja kreditnim karticama i sl. Castrum može podijeliti osobne podatke Krajnjeg korisnika s Pružateljima usluga distribucije robe (dostavnim službama) za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i elektroničke pošte.

Krajnji korisnik ima mogućnost pristupa i promjene osobnih podataka koje pruži i Krajnji korisnik može promijeniti bilo koju od svojih osobnih podataka slanjem e-mail poruke na zop@castrum.hr U toj e-mail poruci Krajnji korisnik treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi nadopuniti.

Kao uvjet kupnje Castrum proizvoda i usluga, Castrum  traži dozvolu Krajnjeg korisnika za slanje Administrativne i Promocijske e-mail poruke. Ukoliko Krajnji korisnik ne želi primati e-mail poruke u bilo kojem trenutku nakon registriranja može odabrati opciju otkazivanja primanja e-mail poruka slanjem e-mail poruke na zop@castrum.hr ili odabirom opcije otkazivanja newslettera koja se nalazi u svakoj newsletter poruci.

Zaštitu podataka Castrum uzima ozbiljno i poduzete su razne mjere opreza kako bi zaštitili osobne podatke. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako Castrum provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s www.castrumsibenik.hr Internetske stranice te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Maloljetnici mlađi od 14. godina ne smiju koristiti www.castrumsibenik.hr internetsku stranicu. Castrum ne prikuplja ili zadržava informacije od bilo koga tko je mlađi od 14. godina te stoga ni jedan dio ovih Internetskih stranica nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 14. godina.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Castrum – a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. 

KORISNIK JE DUŽAN SAMOSTALNO SE INFORMIRATI O POLITIKAMA TVRTKE CASTRUM D.O.O.