• Zagrađe 21, 22000 Šibenik - Hrvatska
  • +385 (0)99 445 9011
  • castrum@castrumsibenik.hr
  • RADNO VRIJEME
    • EnglishHrvatski

TVRĐAVA SV. MIHOVILA (klikni za detaljnije)

MJESEC DANI SATI
Ožujak - Listopad svaki dan od 8:30 do 19 sati
Travanj – Svibanj svaki dan od 9 do 20 sati
Lipanj - Rujan svaki dan od 8:30 do 20 sati
Studeni - Veljača svaki dan osim blagdanom od 9 do 16 sati

CASTRUM COFFEE & MORE

MJESEC DANI SATI
Travanj - Svibanj svaki dan od 10 do 18 sati
Lipanj - Rujan svaki dan od 8 do 21 sat
Srpanj - Kolovoz svaki dan od 8 do 22 sata

TURISTIČKA ZVIJEZDA ŠT-a: Castrum coffee & more bar

Izvorni članak  objavljen na dan: 21.08.2015. / 2:23

Castrum coffee & more bar nalazi se u srcu srednjovjekovnih zidina tvrđave sv. Mihovila. Ime Castrum proizašlo je iz onoga što tvrđava zaista jest – utvrda koja je kroz povijest branila Šibenčane od brojnih napada.

Riječ je o ugostiteljskom objektu koji radi svakim danom od 8:30-22:00 sata, a u vrijeme koncerata i različitih evenata, radno vrijeme se prilagođava pojedinom događanju, kao i ponuda samog ugostiteljskog objekta. U svakodnevnoj ponudi nudimo vrhunsku kavu i tople napitke, osvježavajuća gazirana i negazirana pića, prirodne cijeđene sokove, pivu, vrhunska vina i druga žestoka pića, torte iz vlastite domaće proizvodnje, sladoled, snack… Ponuda za iduću sezonu planira se dodatno širiti.

Castrum coffee & more bar sa svojim modernim i minimalističkim eksterijerom je privlačan, a ujedno nenametljiv u impozantnom prostoru tvrđave sv. Mihovila. Ideja je bila postići eksterijer koji bi bio polivalentan različitim vrstama evenata (vjenčanja, koncertne večeri klasične glazbe, urbane glazbe itd.). Kombinacija bijelog kamena, bijelog interijera i željeznih konstrukcija tribina tvrđave, daju jedinstven izgled ovog novog „must see“ mjesta u gradu.