• Zagrađe 21, 22000 Šibenik - Hrvatska
  • +385 (0)99 445 9011
  • castrum@castrumsibenik.hr
  • RADNO VRIJEME
    • EnglishHrvatski

TVRĐAVA SV. MIHOVILA (klikni za detaljnije)

MJESEC DANI SATI
Ožujak - Listopad svaki dan od 8:30 do 19 sati
Travanj – Svibanj svaki dan od 9 do 20 sati
Lipanj - Rujan svaki dan od 8:30 do 20 sati
Studeni - Veljača svaki dan osim blagdanom od 9 do 16 sati

CASTRUM COFFEE & MORE

MJESEC DANI SATI
Travanj - Svibanj svaki dan od 10 do 18 sati
Lipanj - Rujan svaki dan od 8 do 21 sat
Srpanj - Kolovoz svaki dan od 8 do 22 sata

Iz medija / Novosti

Prošle subote 16. srpnja na tvrđavi sv. Mihovila održano je prvo vjenčanje. Lijepa Šibenčanka i njen odabranik, Zagrepčanin šibenskih korijena, zavjete su izmjenili u prekrasnom ambijentu tvrđave sv. Mihovila, a svečana večera i zabava do kasnih jutarnjih sati nastavila se u kafiću Castrum coffee & more.

Castrum coffee & more bar nalazi se u srcu srednjovjekovnih zidina tvrđave sv. Mihovila. Ime Castrum proizašlo je iz onoga što tvrđava zaista jest – utvrda koja je kroz povijest branila Šibenčane od brojnih napada. Riječ je o ugostiteljskom objektu koji radi svakim danom od 8:30-22:00 sata, a u vrijeme koncerata i različitih evenata, radno vrijeme se...

Prošle subote otvoren je prekrasan bar u prekrasnom ambijentu šibenske tvrđave, Šibenik je dobio još jedno mjesto za dnevne i večernje izlaske. Svečano je bilo na otvaranju bara, uz koktele, vino i klapsku muziku.

Zamislite mjesto gdje se kamene zidine stapaju s horizontom, a pogled seže na jedinstveni kanal sv. Ante i prekrasnu panoramu šibenskog arhipelaga. Upravo tu se nalazi Castrum coffee & more bar, u srcu srednjovjekovne Tvrđave sv. Mihovila. Srednjovjekovna Tvrđava sv. Mihovila nezaobilazna je postaja svakog posjeta Šibeniku, a od danas...

Castrum coffee & more bar, ugostiteljski objekt koji se nalazi na tvrđavi sv. Mihovila, službeno otvara svoja vrata u petak, 7. kolovoza u 21 sat. Castrum coffe & more bar nalazi se u srcu srednjovjekovnih zidina tvrđave sv. Mihovila, na prostranom i moderno uređenom prostoru Strane B (podno tribina).